Cautare

61450 de rezultate pentru "rezultate examen definitivat educatoare2010 din iasi" (4.60 secunde)
Dunarea Calarasi s-a impus in fata celor de la Poli Iasi, scor 2-0, si urca pentru moment pe pozitia a 4-a in Liga 1. ... Mediop a ratat 3 ocazii mari, una dintr-o pozitie ideala, din situatie de 1 la 1 cu portarul Denis Rusu.
Mariustuca.ro / Institutul Regional de Oncologie Iasi are un un sistem de brahiterapie HD (Autoare: Magda Marincovici) Din 2 iunie a.c., la Institutul Regional de Oncologie Iasi, este complet functional Sistemul de Brahiterapie HD din cadrul Laboratorului de Radioterapie cu Energii Inalte si Brahiterapie.
Principele Radu, care si-a anuntat in data de 9 aprilie candidatura pentru alegerile prezidentiale din acest an, a vizitat, luni, Biblioteca Centrala Universitara "Mihai Eminescu", institutie care functioneaza in aceeasi cladire cu Fundatia Culturala "Ferdinand I" din Iasi.
Un iesean de 27 de ani a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce, in noaptea de luni spre marti, a jefuit un bar din zona Garii Iasi si a lovit-o cu o bricheta tip pistolet pe gestionara localului.
PRM Iasi a depus luni o plangere penala impotriva fostului presedinte al filialei judetene, Anghel Stanciu, si a altor sapte persoane care nu mai fac parte din Partidul Romania Mare pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, prevazuta si pedepsita de Codul Penal.
Vicepresedintele UNPR Liviu Campanu a declarat, duminica, la Iasi, ca partidul discuta cu 13 parlamentari ai opozitiei, sapte senatori si sase deputati, pentru trecerea acestora la Uniune, adaugand ca unul dintre acestia este senator de Iasi. "Discutam cu 13 parlamentari din opozitie.
Doua persoane au ajuns in coma la spital dupa ce masina in care se aflau a scapat de sub control si s-a izbit intr-o curba de o ambulanta a SMURD si de autospeciala ISU Iasi care stationau pe marginea soselei, in localitatea ieseana Potingeni.
Ministrul rus Serghei Lavrov nu l-a auzit, si ieri, la Iasi, Voronin n-a mai adus vorba.
Superliga, restanta din etapa a 7-a Poli Iasi - Sepsi 1-0 A marcat: ... POLI IASI (3-5-2): ... "Emil Alexandrescu" (Iasi) Arbitru:
Guvernul a decis oprirea privatizarii Antibiotice Iasi, dupa ce, in urma cu o saptamana, Parlamentul a decis crearea unei comisii pentru anchetarea acestei privatizari.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la Iasi, ca "singura deosebire evidenta dintre Irina Schrotter si Elena Udrea este ca ultima nu a facut inca puscarie". ... Observ ca aceasta istorie se repeta la Iasi.
Poli Iasi - Otelul 2-0 Liga a 2-a, Play-off, etapa a 6-a Au marcat: ... Poli Iasi: ... "Emil Alexandrescu", Iasi Arbitru:
Initiat odata cu plecarea lui Gabriel Oprea din PSD, intrat pe ultima turnanta imediat dupa alegerile prezidentiale din noiembrie 2009, recunoscut oficial de Tribunalul Bucuresti pe 20 aprilie, UNPR se lanseaza public, sambata, in Piata Revolutiei, de Ziua Muncii, melodia aleasa ca imn oficial fiind "Noi suntem romani".
A intrat in guvern aproape pe usa din dos, si tot pe usa din dos a iesit dupa toate alegerile la care a luat parte.
A intrat in guvern aproape pe usa din dos, si tot pe usa din dos a iesit dupa toate alegerile la care a luat parte.
Prin interpretarea simbolurilor din timpul somnului, poti sa detectezi sentimentele reprimate. ... - Ar putea fi vorba despre o mica lectie din trecut,din care ai tras invataminte.
Un act normativ adoptat pe furis spune ca, din 2010, declaratia de profit a firmelor trebuie sa fie semnata de un consultant fiscal. O pâine buna pentru oamenii Ministerului Finantelor, atunci când vor iesi din sistem, deoarece multi sunt consultanti inactivi.
O cultura majora nu s-a nascut niciodata numai din elan genial. ... Pana la un moment dat, urmand aparentele, s-ar fi crezut ca aceasta cultura egipteana a tasnit dintr-o data in dimensiuni majore, aproape gata, cu scut si cu lance, ca stiuta zeita din capul stiutului zeu.
Biserica s-a bucurat si se bucura aproape din oficiu de credibilitate ridicata in randul romanilor si, pe de o parte, nu inteleg de ce, din moment ce opiniei publice i se prezinta nenumarate cazuri ciudate petrecute prin bisericile sau manastirile romanesti.
Demisia subprefectului de Dolj, Ion Groza, pune paie pe focul liberalilor din judet si ascute sabiile in partidele de coalitie. Scaunul de subprefect este destul de atractiv pentru politicienii de provincie din esaloanele doi si trei ale celor trei partide aflate momentan in coalitia de la guvernare.
google-analytics.com